Βασίλης Σπανούλης

Οι διακοπές μόλις ξεκίνησαν Δες τον στην παραλία να παίζει ρακέτες με την κόρη του. Νιώθω ευλογημένος το τερμάτισα νιώθω πολύ γεμάτος - Το αντίο του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού.


O Basilhs Spanoylhs Epistrefei Sthn E8nikh Elladas Edwse Ta Xeria Me Ton Rik Pitino

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για πρώτη φορά ενώπιον του Τύπου και των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την απόφασή του να αποχωρήσει από την δράση και να πει αντίο στα παρκέ πριν από περίπου.

Βασίλης Σπανούλης. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Βελίκα στη Λάρισα βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης οικογενειακά. Εννοείται θα αγκάλιαζα τον Ομπράντοβιτς ο χρόνος είναι ο. Βασίλης Σπανούλης Πραγματικό.

Ο Βασίλης Σπανούλης έβαλε απόψε και τυπικά τους τίτλους τέλους στην τεράστια καριέρα του λέγοντας το αντίο στα παρκέ του μπάσκετ μέσω επίσημης συνέντευξης Τύπου στο ΣΕΦ παρουσία των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Βασίλης Σπανούλης Θρύλε χρόνια σου πολλά. Made his debut with Larissa A2 during the 1999-00 season.

Βασίλης Σπανούλης η δική του προσωπική μαρτυρία και οι άνθρωποι που ενέπνευσε μέσα από ένα συναρπαστικό. Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλης. Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο διεθνής γκαρντ είπε και τυπικά αντίο στα παρκέ μέσω της συνέντευξης. Βρείτε άρθρα για lifestyle ταξίδι διασκέδαση γυναίκα υγεία τεχνολογία και.

Grew up with Keravnos Larissa Greece youth teams. Μπίλη για μένα έριξαν τη ρουκέτα. Ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε καλεσμένος στο Προεδρικό Μέγαρο μαζί με τον Νίκο Ζήση για την εκδήλωση των 47 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα με τον Δήμαρχο Αθηναίων να δημοσιεύει μια χιουμοριστική φωτογραφία με τον Kill Bill που οι δυο άνδρες μετρούσαν τα.

Ο Βασίλης Σπανούλης υμνεί τη γυναίκα και μητέρα των 6 παιδιών του Πιο συγκεκριμένα ο Βασίλης Σπανούλης έκανε ποδαρικό στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδι της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου. Εγγραφή στο κανάλι του SPORT24 httpsbitly39Qh98GΜετά από πέντε χρόνια ο Βασίλης Σπανούλης είναι. Played there also the 2000-01 championship.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Δευτέρα 279 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μιλώντας για πρώτη φορά μετά από την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Picsvids Ο Θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ έχει γενέθλια σήμερα. Γύρισε στα γήπεδα για έναν αγώνα που δεν περίμενε κανείς.

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου η συνέντευξη Τύπου για το αντίο του Σπανούλη. Ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο Ενώπιος Ενωπίω μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι πια ένας ήρωας με παντούφλες και ο Βασίλης Σκουντής τον κατευοδώνει στην επόμενη ζωή του.

O Βασίλης Σπανούλης πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague vid 02 Ιαν 2020 2314. Με μια συνέντευξη Τύπου που έγινε στο ΣΕΦ παρουσία σύσσωμης της ομάδας του Ολυμπιακού και των δημοσιογράφων που κάνουν το ρεπορτάζ ο Βασίλης Σπανούλης είπε και επίσημα αντίο στο μπάσκετ. Ο Βασίλης Σπανούλης κλείνει 39 χρόνια ζωής και to10gr κάνει flashback στη σπουδαία καριέρα του Βασιλιά.

Ενημερωθείτε για όσα συμβαίνουν τώρα σε πολιτική οικονομία και αθλητισμό. Ο Βασίλης Σπανούλης αποκλειστικά στο SPORT24. Οι φωτογραφίες του νεογέννητου έκτου παιδιού τους θα σε ξετρελάνουν.

137k Followers 189 Following 91 Posts - See Instagram photos and videos from Spanoulis Vassilis vassilis7span. O Βασίλης Σπανούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου όπου εκτός απο την απόφαση του να σταματησει το μπάσκετ αλλά και τις μεταγραφές του σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκο. 07072021 by Γεωργια Τσιντζα.


Basilhs Spanoylhs Telos Epoxhs Binteo Atexnws


Basilhs Spanoylhs Sympaiktes Kai Antipaloi Apoxairetoyn Ton Terastio Kill Bill Photos Eurohoops


Basilhs Spanoylhs O Basilias Toy Eyrwpaikoy Mpasket Eidhseis Nea To Bhma Online


Basilhs Spanoylhs Ekplh3h Sto Spiti Toy Apo Ekatontades Opadoys Toy Olympiakoy


Basilhs Spanoylhs Ta 7 Megalytera Kala8ia Ths Karieras Toy


Basilhs Spanoylhs Bikipaideia


Basilhs Spanoylhs H Megalh Allagh Sthn Emfanish Toy Kai H Antidrash Ths Celebrities Eidhseis Yupiii Gr


Basilhs Spanoylhs 3yrise To Moysi Toy Kai Egine Agnwristos


Basilhs Spanoylhs Ston Pana8hnaiko Vs Basilhs Spanoylhs Ston Olympiako Pinakas Mpasket Eurohoops Pana8hnaikos Mpasket Olympiakos Mpasket Pana8hnaikos Olympiakos Sport Fm Gr Bwinspor Fm 94 6


Basilhs Spanoylhs H Zwh Kai To Ergo Toy Basketballstories


Basilhs Spanoylhs Aposyretai Apo To Mpasket H Anarthsh Sto Instagram Fthis Gr


Basilhs Spanoylhs 37arhs O 8rylos Toy Olympiakoy Eurohoops


Basilhs Spanoylhs Bikipaideia


O Spanoylhs Anakoinwse Thn Apoxwrhsh Toy Giati Egkataleipw Twra To Mpasket Moy Xarise Ena Anepanalhpto Ta3idi


Basilhs Spanoylhs Anakoinwse To Telos Ths Karieras Toy


Ti Skeftetai Meta Th 8lash O Basilhs Spanoylhs Contra Gr


Basilhs Spanoylhs Home Facebook


Basilhs Spanoylhs Anakoinwse Oti Apoxwrei Apo To Mpasket Cnn Gr


Oi 3 Logoi Poy O Basilhs Spanoylhs Apofasise Na Aposyr8ei

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here